Asics Fuzex T639n 8 Racist Ads You Won’t Believe Are From the Last Few Years

kaszinó munkások harcolnak amíg esély, mivel a munkanélküliség elfogy és a munkahelyek szűkös

Kristi Hance szüksége egy teljes munkaidős állást.

Közel kilenc hónap után a sétány kaszinó, ahol dolgozott, mint egy póker osztó bezárt, ő még mindig nem rendelkezik ilyennel. Hance mondta dolgozik versenyek Szálas Fortis Alatt egy másik kaszinó Atlantic City, de ezek versenyek csak birtokában évente ötször.

Egy év után, amelyben négy Atlantic City 12 kaszinók lezárással, így mintegy 8000 munkahelyet a régióban kétszámjegyű munkanélküliségi ráta, Hance mondta nem lát jövőt magának a szerencsejáték-ipar. Azt mondta, reméli, hogy beköltözik egy új karrier, esetleg az orvosi területen, de most ő küzd, hogy fedezi a költségeit.

‘Ez a harc minden nap, mert a számlák megy fel, és most már minden elveszett a munkánkat. Úgy értem van ezer bennünket, ott nem több ezer munkahelyet itt a városban,’ az egykori Showboat alkalmazottja mondta. ‘Most, a 49 éves, mennem kell kezdeni újra, és valami újat tanulni.’

‘Mi mind csak kézzel-lábbal, hogy valamit,’ mondta.

Bár néhány ember, akik elvesztették a munkájukat az elmúlt évben talált munkahelyet ki az állam, vagy az egyik a fennmaradó Atlantic City kaszinó, mások, mint Hance maradnak anélkül, hogy teljes munkaidőben. Ezek a megtakarítások csökken. Munkanélküliségi ellátások kimerültek. Az határidős rendezetlen olyan állapotban, ahol a hosszú távú munkanélküliségi ráta az egyik legmagasabb az országban.

A csoport azon munkavállalók, köztük Hance, összegyűltek egy osztályteremben Atlantic Cape Community College Atlantic City a múlt héten, keresi a módját, hogy lépjenek előre a segítségével egy állami tulajdonban lévő finanszírozott programot a 29.000.000 $ Országos Katasztrófavédelmi Grant a szövetségi munkaügyi osztály. A program, Szálas Fortis Alatt amely márciusban indított, biztosítja a munkavállalók által befolyásolt kaszinó zárások és szolgáltatások, amelyek segítenek munkát találni, vagy a vonat egy új karrier.

Janice DeCicco Fipp, a rendező az Országos Katasztrófavédelmi Grant Atlantic Cape Community College, vezette a délelőtti ülés, amely során biztosított tippjeinket folytatódik, írásban kísérőlevél és az átdolgozás múltbeli tapasztalatok olyan módon, amely vonzza a potenciális munkaadók.

‘A játék neve, és a fő cél a teljes munkaidős foglalkoztatás,’ mondta. ‘Meg kell, hogy a teljes munkaidős állást.’

Kerri Gatling, a cég szóvivője a State Department of Labor és munkaerő-fejlesztés, mondta 4000 kényszerült dolgozók is segítette a támogatás, amelyet ‘célja, hogy felkészítse az egyének a szükséges készségeket, a munkáltatók által a régióban.’ Ahogy a múlt szerdán Gatling mondta, közel 900 ember vett részt orientáció és a jogosultság ülés az Atlantic City reemployment kezdeményezést.

azoknak az embereknek, azt mondta, 276 csatlakozott a képzési program és a 85 be angol nyelven vagy felnőtt alapképzés osztályok. Gatling nem tudott rögtön biztosítani az embereknek a száma, Asics Gélnoosa Tri9 akik találtak teljes munkaidős állást.

Videó: Atlantic City Re foglalkoztatás Session a munkából kaszinó dolgozók

Atlantic City Re foglalkoztatás Session a munkából kaszinó munkások. Zárását követően négy kaszinók Atlantic City tavaly tesz több ezer ember a munkából. A $ 29 millió szövetségi vészhelyzet támogatásait, Asics Gélkvantum 360 Cm a State Department of Labor dolgozik, hogy állást találjanak azoknak a munkavállalóknak. Ez különösen a munkamenet tanít egy csoport munkanélküliek, hogyan tudnak dolgozni tapasztalataikat a kaszinóban, hogy vonzza a potenciális munkaadók.

Avila, aki részt vett az ülésen orientáció múlt héten azt mondta, ő már keres munkát, mivel ő volt elbocsátották, de le a folyamat, mint ‘szörnyű, különösen az én szakterületem.’

Az ő munkanélküli ellátások kopogott ki, Avila mondta ő él le a megtakarítást most.

Avila azt mondta, hogy ‘egyre jobb, de most nem tudom, hogy mennyi ideig fog tartani. Talán egy-két hónap, felsők. Ha nem talál valamit, Puma Meggyullad nem tudom, mi fog történni.’

Közel 4000 ember eredetileg benyújtott munkanélküli ellátások mindössze három kaszinók, hogy zárt augusztusban és szeptemberben: Showboat, Revel és Trump Plaza. Az Atlantic Club zárt 2014 januárjában.

adatok az állami Labor Department mutatni nagyjából 600 embert még mindig azt állítja, a munkanélküli ellátások e három ingatlan a hónap elején, de ez várható volt, hogy az év végén az nagyjából a fele azoknak az embereknek május.

A közösségi élelmiszer Bank of New Jersey déli ága, a rendező Evelyn Benton azt mondta: ‘láttuk azonnali emelkedését a szükséges sürgősségi élelmiszersegélyt szeptemberben, majd ez már szinte fokozatosan növekvő óta.’

Kezdetben Benton azt mondta, sok az egykori kaszinó munkavállalókat túl sok pénzt, hogy jogosultak az állami élelmiszer-támogatást, így az ügynökség kért pénzt, hogy segítsen vásárlás élelmiszer azok számára.

‘Most, Páncélban Ua Feltöltött Bandit hogy elveszítik a munkanélküli ellátások,’ mondta, ‘ők válnak teljes értékű ügyfelek.’

Kelly Johnson Atlantic City mondta, hogy a ‘nap egyik alkalmazottja’ Trump Plaza és dolgozott 30 évig a műszaki osztályt, mint egy kertész. Elvesztette a munkáját a kaszinó, amikor zárt szeptemberben.

Johnson azt mondta, ő volt az interjú, hogy ő segített megszervezni unió, hanem ‘oly sokan mások, hogy már elbocsátották. Ez csak durva.’ Azt mondta, hogy a munkanélküli ellátások véget ebben a hónapban.

Bár Johnson azt mondta, a konzervatív vele pénzt, és megkezdte a megtakarítás több, amikor kiderült, hogy a kaszinó tervezi, hogy bezárja, a bizonytalanság, amikor megint talál munkát kéri őt, hogy segítséget kér módon soha nem gondolta volna szüksége.

‘Soha nem voltam az állatvédelmi életemben. Mindig dolgoztam két munkahely. De ez durva,’ mondta. ‘Szóval keresni fogja olyan módon, hogy minél több pénzt, vagy az élelmiszer, vagy valami, hogy fenntartsa nekem. Nem tudom, hogy meddig fog tartani. Nem tudom, hogy mi fog történni.’

Johnson azt mondta, reméli, hogy megtalálja a foglalkoztatás ismét groundskeeping vagy karbantartási munkát, de azt mondta: ‘én vesz minden munkát, ami egy tisztességes fizető állást, hogy túlélem tovább.’

Azt mondta, azt akarja, hogy az új feladat, hogy a közelben Atlantic City, a város, ahol született és nevelkedett, és még ma is él.

Juliana TracyJuliana Tracy

Author: Juliana Tracy

1 thought on “Asics Fuzex T639n 8 Racist Ads You Won’t Believe Are From the Last Few Years

Leave a Reply