Asics Gélkvantum 365 Műszak 15 Vegan Celebrities Who’ve Given Up Animal Products For A Healthier Lifestyle

mondja Salman Khan ügyvédje

Khan ügyvéd Amit Desai azt mondta, ha az autó ütközött a baleset helyszínen, a légzsákok nem fújja. Ez, Salomon Speedcross Pro mondta, azt jelentette, az autó nem került mozog nagy sebességgel, és milyen hatással van a baleset nem volt nagyon magas. Azt mondta, az autó volt a célja, oly módon, hogy abban az esetben a súlyos balesetek, az érzékelők jeleket küldenek az elektronikus rendszer az autó okozó infláció a légzsákok.

Desai szerint a vád szándékosan próbálta összezavar a kérdést a légzsákok, mivel az ellentétes a saját elméletet, hogy Khan autót vezetik sebességgel 90 100 km egy óra.

Bővebben: RTO gyártott jelentést autó, mondja Salman ügyvéd

Azt állította, a bizonyíték arra, hogy az ügyészség elé a bíróság előtt, Páncélozott Ultrakönnyű hogy létrehozza a hatását az összeomlás volt megkérdőjelezhető. Azt mondta, hogy a gépjármű szakértő, aki megvizsgálta az autót egy nap a baleset után, nem volt alkalmas, hogy vizsgálja meg a járművet.

a szakértő azt kérdezték a légzsákok az ő keresztjét vizsgálat, Asics 22 azt állította, a tudatlanság. Azt is mondta, nem tudta, hogy Puma Meggyújtja A Kettős Csavart fejlett érzékelőkkel, amelyek kap a légzsákok felfújni, arra a járműbe, Desai szerint. vád tanúi is mondta, hogy nem biztos a légzsákok, mert nem megy jól a elmélet bőrkiütés és gondatlan vezetés. Nem tesz lépést felmérni a hatását az ütközés miatt egy ilyen vizsgálat ellentétes lenne az elméletüket, mondta.

Szeptember 28-án, 2002. kán fehér Toyota Land Cruiser döngölt az American Express Pékség Bandra Mumbaiban, Páncélos Curry Alatt 2 megölve egy személy és megsebesítve négy másik. Május 6-án ebben az évben, Khan elítélték által az eljáró bíróság vádjával vétkes emberölés nem minősülő Asics Dynaflyte Emberölés és ítélték öt év börtönbüntetésre ítélték. Ő már megtámadta a meggyőződését a HC.

Joel MoellerJoel Moeller

Author: Joel Moeller

Leave a Reply